Nellikerod ‘Scarlet Tempest’ 1 liter potte

70 kr.

Gør din have smukkere med den intense røde farve og frodige blade fra Nellikerod ‘Scarlet Tempest’. Bestil din 1 liter potte i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203639921 Kategori:

Når du bringer Nellikerod ‘Scarlet Tempest’ ind i din have, inviterer du en eksplosion af farver og liv. Denne skønhed af en plante er ikke kun en fryd for øjet, men også en fantastisk tilføjelse til enhver have. Med dens lyse røde blomster i kontrast til de smaragdgrønne blade skaber denne nellikerod et levende og levende oasis.

Nellikeroden ‘Scarlet Tempest’ trives bedst i let til halvskygge og foretrækker en jord, der ikke er for tør. Når den trives, kan denne plante danne frodige kolonier og er perfekt som bunddække. Dens vintergrønne blade tilføjer også et strejf af farve og struktur året rundt.

Med en højde på omkring 50 cm og en anbefalet plantetæthed på 7-9 planter pr. kvadratmeter er denne nellikerod let at passe og kan tilføje et smukt element til enhver have. Udover at være en fryd for øjet, tiltrækker denne plante også sommerfugle og bier, hvilket skaber en livlig og livlig have.

Tag din have til det næste niveau med Nellikerod ‘Scarlet Tempest’. Lad dens intense røde blomster og smukke blade fortrylle dig og skabe et fantastisk udendørs rum, som du vil elske at tilbringe tid i. Gør din have til et magisk sted med denne fantastiske nellikerod.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nellikerod ‘Scarlet Tempest’ 1 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.