Katteurt / Blåkant ‘Blue Wonder’ 10 cm. potte

42 kr.

Forkæl din kat med den bedste kvalitet katteurt. Blåkant ‘Blue Wonder’ – naturlig glæde til din kat. Bestil nu og forkæl din kat.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202460366 Kategori:

Giv dit haveri et strejf af fortryllelse med den smukke og charmerende Blåkant ‘Blue Wonder’ katteurt. Denne fantastiske plante vil bringe et helt nyt niveau af skønhed og vitalitet til dit udendørs rum.

Med sine grågrønne ovale blade og mellemhøje vækst er denne staude både smuk og funktionel. Du kan plante op til 5 planter pr. kvadratmeter for at skabe en frodig og naturskøn beplantning, eller du kan plante dem med lidt afstand mellem hinanden for en mere opret og struktureret udseende.

Blomsterne på Blåkant ‘Blue Wonder’ er en sand fryd for øjet. De blå blomster blomstrer rigeligt fra juni til september måned og tilføjer et sprøjt af livlige farver til din have hele sommeren igennem. Disse blomster vil ikke kun tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende, men også fra bier og sommerfugle, der vil bidrage til at bevare økosystemet i din have.

Blåkant ‘Blue Wonder’ er ikke bare en almindelig plante – det er et statement om din kærlighed til natur og skønhed. Plant denne vidunderlige katteurt i dine haver, bede eller græsplæner, og oplev magien og glæden ved at have din egen lille oase af farver og liv lige uden for din dør.

Så hvorfor vente? Tilføj Blåkant ‘Blue Wonder’ til din have i dag og se, hvordan den forvandler dit udendørs rum til et paradis af skønhed og ro. Giv dine planter det bedste hjem med denne fortryllende katteurt – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katteurt / Blåkant ‘Blue Wonder’ 10 cm. potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.