Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’ 1 liter potte

70 kr.

Opdag mystikken med Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’. Med magiske egenskaber og en smuk 1 liters potte er dette en must-have til din plantesamling.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203639888 Kategori:

Lad mig præsentere dig for Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’, en skøn og betagende plante, der vil bringe magi ind i din have. Med sine smukke blomster i nuancer af dyb lilla og intense røde toner, er Tales of Hex en fryd for øjet og sjælen. Denne plante trives bedst i områder med masser af lys, så den kan skinne i al sin pragt.

Med en højde på op til 30 cm er Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’ ideel som bunddække, og når den trives, kan den danne smukke kolonier, der vil fortrylle enhver, der kigger på dem. Plantetætheden anbefales at være mellem 7-9 planter pr. kvadratmeter, så du kan skabe et imponerende og farverigt tæppe af blomster i din have.

Blomstringstiden for Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’ strækker sig fra maj til juli, hvor planten vil pryde din have med sine delikate blomster, der tiltrækker sommerfugle og bier. Lad dig fortrylle af denne smukke plante og skab din helt egen eventyrlige have med Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’.

Så tag med på en magisk rejse gennem din have og lad dig inspirere af skønheden i Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’. Lad dine sanser blive beriget af farver, dufte og naturens livskraft, når du omfavner denne vidunderlige plante. Inviter Tales of Hex ind i dit uderum og lad dens skønhed fortrylle dig hver eneste dag. Giv din have et strejf af magi med Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’ og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eng-Nellikerod ‘Tales of Hex’ 1 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.