5 stk. Storkenæb ‘Rose Clair’ 10 cm. potte

300 kr.

Forny din have med smukke og farverige 5 stk. storkenæb ‘Rose Clair’ i en praktisk 10 cm potte. Skab et blomstrende paradis.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202630416 Kategori:

Vær med til at transformere din have med disse smukke og delikate 5 stk. Storkenæb ‘Rose Clair’ planter i 10 cm potte. Denne storslåede plante vil bringe et strejf af elegance og skønhed til enhver have med dens lysrosa blomster, der blomstrer i stor mængde fra juni til september.

Storkenæb ‘Rose Clair’ trives bedst i lys til halvskygget placering og vil nå en højde på 25-30 cm. Med en plantetæthed på 5-6 planter pr. kvadratmeter vil disse planter hurtigt skabe en imponerende og farverig scene i din have.

Den friskegrønne løv i tætte tuer danner en smuk kontrast til de sarte blomster og vil skabe et harmonisk udtryk i enhver have. Disse Storkenæb planter er ikke kun visuelt tiltalende, de er også lette at vedligeholde, hvilket gør dem ideelle til både erfarne haveejere og nybegyndere.

Inviter naturens skønhed ind i din have med disse 5 stk. Storkenæb ‘Rose Clair’ planter. Lad dig fortrylle af deres elegance og fyld din have med glæde og inspiration. Skynd dig at tilføje disse fantastiske planter til din havekollektion og skab et smukt og indbydende udendørs rum, der vil blive beundret af alle, der ser det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5 stk. Storkenæb ‘Rose Clair’ 10 cm. potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.