Trompetblomst ‘Indian Summer’® Potte 2,0 liter,- Opbundet 60-100 cm

135 kr.

Få en festival af farver i din have med Trompetblomst ‘Indian Summer’®. Den ideelle potteplante, der kan lyse op i enhver have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201302994 Kategori:

Trompetblomsten ‘Indian Summer’ er et sandt vidunder i haven. Denne smukke og livlige plante vil straks tilføje et strejf af eksotisk elegante farver til dit udendørs rum. Med dens trompetformede blomster i de mest fantastiske nuancer af gule, orange og røde, vil ‘Indian Summer’ være et utroligt syn i enhver have.

Trompetblomsten er en klatrende plante, der med sine fine, hårlignende luftrødder kan klatre opad i smukke mønstre og danne en overdådig og farverig skærm. Ideel til at opfriske en kedelig mur eller pergola, vil denne plante tiltrække bier og sommerfugle med dens nectarfyldte blomster og bringe liv og glæde til enhver have.

Med en voksehøjde på 60-100 cm og en potte på 2,0 liter er ‘Indian Summer’ let at håndtere og passe. Du kan også vælge at opbinde den for at skabe en mere organiseret og struktureret udseende. Uanset om du er nybegynder eller erfaren gartner, er denne trompetblomst let at dyrke og vil belønne dig med sin frodige vækst og farverige blomster i lang tid.

Så tag skridtet og tilføj lidt indisk sommer til din have med ‘Indian Summer’ trompetblomsten. Lad dig fortrylle af dens skønhed og glæd dig over de smukke farver, den bringer til din udendørs oase. Lad dig inspirere af naturens mirakler og skab din egen lille paradis med denne fantastiske plante. Skynd dig at bestille den i dag og lad ‘Indian Summer’ bringe en eksplosion af farver og glæde ind i dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trompetblomst ‘Indian Summer’® Potte 2,0 liter,- Opbundet 60-100 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.